Glas Javnosti

Mbape dobio ponudu koja se teško odbija

Fudbal
Autor: Glas javnosti

PSŽ ne odustaje.

Novi prelazni rok ponovno je stavio francuskog fudbalera Kilijana Mbapea u središte pažnje sportskih medija širom sveta.


S obzirom na istek ugovora sa PSŽ-om na leto, Mbape može zvanično pregovarati sa drugim klubovima od početka nove godine. Iako Real Madrid već poslao svoju ponudu, PSŽ ne odustaje.

Prema izvorima, francuski klub je uputio nevjerojatnu ponudu Mbapeu kako bi ga zadržao. Prema navodima novinara Mirora, PSŽ je ponudio Mbapeu impresivnih 100 miliona evra (195 miliona KM) godišnje kako bi ostao u Francuskoj.


Daniel Riolo, novinar lista RMC Sport, opisao je ovu ponudu kao nešto "nemoguće" u ovoj sagi s Mbapeom. Riolo ističe da je ova ponuda poput darivanja Mbapeu starih civilizacija, poput starog Rima, stare Grčke i piramida Egipta. Smatra da je ovo neviđeno u fudbalu do sada i da nijedan klub neće moći konkurirati ovakvoj ponudi.

Mbape i njegov tim najavljuju da odluka neće biti donesena u januaru, pa ćemo morati čekati proleće ili čak leto kako bismo saznali ishod ove fudbalske sage.

Glas javnosti/U01H 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR