Glas Javnosti

Barselona se uključila u trku za Ćabija

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Trener Bajer Leverkuzena Ćabi Alonso biće zvezda predstojećeg prelaznog roka. Španski stučnjak pravi čuda sa Farmaceutima, razbio je prethodnog vkenda Bajern (3:0) i sve je bliži iznenađujućoj tituli Bundeslige, a samim tim i velikog transfera.

Spominjali su se Real Madrid, sve više Liverpul figurira kao glavni kandidat kao zamena za Jirgena Klopa, a sada je u trku ušla Barselona.

Katalonski Sport piše da su na Nou Kampu oduševljeni stilom Ćabija i šta sve radi u Leverkuzenu ove sezone, pa su spremni da ga dovedu umesto odlazećeg Ćavija Ernandesa, njegovog bivšeg saigrača iz reprezentacije Španije.


Barselona želi da zaigra na kartu emocija i činjenice da je pokojni Periko Alonso, Ćabijev otac, sa velikim uspehom nosio dres Barselone. Za razliku od njega, sin je igrao za Real Madrid.

Ipak, kako je trener Karlo Ančeloti zakucan još jednu sezonu u Madridu, Ćabi bi mogao da udari na "učitelja".


Naravno, pod uslovom da prihvati poziv iz Katalonije. U ovom trenutku mu se ne žuri jer ima mnogo opcija na stolu i sigurno će izvagati najbolju. Deluje da su pozivi Barselone i Liverpula u ovom trenutku najjači.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR