Glas Javnosti

ŠOK! Pojavio se snimak sa treninga PSŽ i evo u kakvom su odnosu Nejmar i Mbape (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbaleri Pari Sen Žermena počeli su pripreme za novu sezonu, pod vođstvom novog trenera, ali je sastav tima ostao isti, a ostale su i priče o određenim problemima unutar ekipe.

Govorilo se tokom prethodne sezone da najbolji igrači, nemaju baš dobar odnos, iako su oni to više puta demantovali, premda jedan snimak sa treninga francuskog tima, govori da nije sve idealno.

U centru pažnje su Kilijan Mbape i Nejmar, a u jednom momentu se može videti da je Francuz pružio ruku Brazilcu, tokom vežbe koja se radi u paru, u nameri da zajedno odrade ono što je potrebno, dok je on samo ignorisao.





Nejmar je sačekao da na red dođe Lionel Mesi, te je sa njim odradio vežbu, a ovaj video, samo je podgrejao priču o lošim odnosima sa Mbapeom.

Mladi Francuz je produžio ugovor sa klubom, te u poslednjem momentu odlučio da ne ode u Real Madrid, navodno, dobrim delom je njegovog nezadovoljstvo prethodnim trenerom kumovalo njegovom odlasku, a sada se spekuliše da sličan stav ima oko Nejmara.

Tokom jednog meča prošle sezone, Mbape i Nejmar su imali sukob, koji je završen porukom Francuza upućenom saigraču: "kloš**u". 

- Da, nazvao sam ga tako jer nisam bio srećan njegovim dodavanjem. Takve stvari stalno se dešavaju u fudbalu. Kasnije smo pričali i nema nikakvog problema između nas. Dogode se takve stvari kada želiš pobedu. Poštujem Nejmara kao fudbalera i čoveka - istakao je Mbape tom prilikom.

Iako se s jedne strane govori da Mbape tera Nejmara iz kluba, Brazilac je poručio da je on napravio pravi izbor potpisivanjem novog ugovora.

- Mbape je napravio pravi izbor. Ovo je njegov grad, njegov klub. Oduševljen sam što ćemo i u narednom periodu igrati u istom timu. Ne treba ni govoriti da je jedan od najboljih na svetu - izjavio je Nejmar. 

Jasno je da pred novim trenerom, Kristofom Galtjeom neće biti lak posao, da udovolji svim zvezdama, koje ima u timu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR