Glas Javnosti

PSŽ ima zamenu za Mbapea?

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Kao što se i očekivalo, čelnici PSŽ-a neće sedeti skrštenih ruku, već kako stvari sada stoje, imaće spremnu zamenu za Kilijana Mbapea i to vrlo uskoro.

Po svemu sudeći, Kilijan Mbape će svoju karijeru nastaviti u Real Madridu od naredne sezone. Francuski gigant morao je hitno da se baci na posao, kako bi pronašao adekvatnu zamenu za dosadašnjeg glavnog aduta svog tima.

Osim što će se njegovim odlaskom osloboditi prostor u ekipi i otvoriti se nove mogućnosti u kreaciji igre, PSŽ će veoma ozbiljno novčano profitirati. To je otvorilo puno mesta za polemiku i "kafanske priče" o tome ko bi mogao biti naslednik francuskog reprezentativca u klubu.


Ugledni francuski list Ekip, već sada je objavio da će prvi izbor na listi igrača PSŽ-a biti Bukajo Saka. Reprezentativac Engleske se sam nametnuo na vrh liste potencijalnih pojačanja zahvaljujući sjajnim partijama u dresu Arsenala.

Ono što malo komplikuje stvari jeste činjenica da će Tobdžije teško pustiti Saku da ode, budući da sa Arsenalom ima ugovor do 2027. godine. Iz tog razloga, navodi se da su Francuzi za njega spremni da izdvoje sumu od čak 140 miliona evra, verujući da je to ponuda koju Englezi neće moći da odbiju.

IZVOR: Društvena mreža X / Bukajo Saka

U dosadašnjem delu sezone, Saka je na 35 utakmica postigao 16 golova, a 15 puta je bio asistent i time se preporučio kao sjajna opcija mnogim fudbalskim gigantima. Naravno, još uvek se čekaju zvanične potvrde, pre svega potpisa Mbapea za Real, a kako sada stvari stoje, samo dani nas dele od toga.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR