Glas Javnosti

SKANDAL ODLUKA: Partizan zatražio testiranje na DOPING odmah posle DERBIJA

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Crno-beli uputili zvaničan zahtev Antidoping agenciji zbog iznenada promenjene procedure.

Fudbalski klub Partizan uputio je zvaničan zahtev Antidoping agenciji Srbije, tražeći da se doping test fudbalera dva tima izvrši odmah posle 166. večitog derbija, saznaje Telegraf! Crno-beli su se na ovakav potez odlučili zbog procedure koja je iznanada promenjena pred večerašnji duel sa Crvenom zvezdom, kako kažu, prvi put u istoriji.

Naime, Antidoping agencija je minulih godina testiranja obavljala odmah posle odigranih mečeva crveno i crno-belih, ali se ovoga puta dogodila promena koja u Humskoj izazivala sumnju, jer su igrači dva tima testirani u petak (Zvezda) i subotu (Partizan) bez jasnih naznaka da će se test ponoviti i posle meča, kada je i najvažnije, prenosi Telegraf.



Otuda iz Humske nisu želeli da prepuštaju ništa slučaju, te su Antidoping agenciji Srbije, koja je nadležna u ovom slučaju, uputili zvaničan dopis sa zahtevom da se testiranje na nedozvoljene supstance obavezno ponovi i posle 166. večitog derbija, što je uostalom do sada bila redovna procedura.


U Humskoj se, kako se može čuti, nadaju da će procedura biti ispoštovana i da će 166. večiti derbi proteći u maksimalno regularnim okolnostima na svim nivoima, pa i u testiranju na nedozvoljene supstance.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR