Glas Javnosti

Šeici žele Ronaldu da dovedu pojačanje iz Reala

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Španski i turski mediji pisali su kako Al-Nasr, saudijski klub za koji odnedavno igra Kristijano Ronaldo, želi po svaku cenu da dovede Luku Modrića, ali i Serhija Ramosa.

"Marka" je sada objavila kako je jedini plan Saudijaca da upare Ronalda i Modrića, ali i podsetila kako je kapitan hrvatske reprezentacije rekao kako iduće sezone želi da igra u Madridu, prenosi "Indeks".

"Jedini plan trenutne Ronaldove ekipe je da dovedu Serhija Ramosa i Luku Modrića", ističe španski list.



Podsetimo, Modriću na leto ističe ugovor s Realom, a njegov ostanak prizivaju svi navijači kraljevskog kluba nakon spekatkularne utakmice protiv Liverpula (5:2) u osmini finala Lige šampiona. 

Modrić ima 37 godina, u Real je došao 2012. i dosad odigrao 468 utakmica, a više je puta naglasio kako u njemu želi i da završi karijeru. 

S druge strane, "Marka" navodi kako postoji mogućnost da 36-godišnji Ramos napusti PSŽ i kraj karijere dočeka u Al-Nasru. Španski štoper oprostio se od reprezentacije nakon razgovora sa selektorom Luisom de la Fuenteom, koji mu je rekao da na njega ne računa. 



Ramosov ugovor s pariškim klubom takođe ističe na kraju sezone. 

"Ramos trenutno ne zna ništa o mogućem produžetku ugovora. Atmosfera u pariškom klubu nije najbolja. Revanš utakmica s Bajernom biće odlučujuća za mnoge igrače, trenera, pa i Luisa Kamposa (sportskog direktora), arhitekte koji, čini se, nema rešenje za PSŽ", piše "Marka".

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR