Glas Javnosti

Bolonja pobedila Inter i izbacila ih iz trke za titulu

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Gledali smo prilično zanimljivu utakmicu, bez obzira što smo videli samo jedan gol. Videli smo opasne napade i dobre prilike na obe strane. Jedini koji je iskoristio svoju bio je Orsolini koji je golom u 76. minutu doneo pobedu Bolonji.

Deluje da je sada trka za titulu definitivno završena i da je Inter otpao iz svake konkurencije.

Domaćin je bolje ušao u ovu utakmicu. U 12. minutu je Musa Barou poslao loptu u mrežu, ali je nakon pregledanja VAR snimka ustanovljeno da je Dominges koji se nalazio u ofsajdu znatno uticao na igru, pa je gol poništen.



Ubrzo nakon toga, Dominges je pogodio i prečku. Prvo je Onana zaustavio jedan opasan udarac, odbio loptu do Argentinca koji je lepo šutirao, ali je okvir gola spasao Andrea Onanu.

Nakon ove prilike Inter je do kraja poluvremena preuzeo primat, a šanse za crno-plave u prvom delu nisu iskoristili Mhitarjan i Lautaro Martines koji je iz dobre pozicije šutirao glavom malo preko gola.

U nastavku smo gledali ofanzivu Intera, ali ekipa Simonea Inzagija nije stvorila ništa konkretno. U 786. minutu su igrači Intera loše kombinovali na sredini terena. Lopta je došla do Šutena koji je proigrao Orsolinija, a Italijan je stigao do sedmog gola u sezoni, rutinski savladavši Onanu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR