Glas Javnosti

REKONSTRUKCIJA JUVENTUSA! Alegri traži pojačanja u svim linijama tima!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Trener Juventusa Masimilijano Alegri želi da se pojača sa najmanje trojicom, a možda i sa čitavih pet igrača pred start sledeće sezone, jer u ovoj Juventus nije osvojio nijedan trofej.

Korijere delo Sport piše kako se torinski klub povezuje s velikim brojem igrača. Prioriteti u ovom prelaznom roku su vezni centralni vezni igrač, krilo, i odbrambeni igrač koji će zameniti Đorđa Kjelinija koji završava profesionaln karijeru na kraju sezone. 
Anhelu di Mariji ugovor s PSŽ-om ističe na kraju sezone. Prema italijanskom mediju, kao slobodan igrač mogao bi popuniti krilnu oziciju koja je deficitarna u Juventusu pre svega usled povrede  Federika Kijeze. Drugi zanimljiv igrač upravi Juvea  je Brazilac Entoni iz Ajaksa, za kojeg bi trebalo platiti više od 35 miliona evra.


Što se tiče veznog reda spominju se Pol Pogba, koji napušta Mančester Junajted, posle njega srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić iz Lacija, ali i Frenki de Jong iz Barselone koji je u ovom trenutku bliži Mančester junajtedu

Za zadnju liniju torinskog kluba interesantni su i Monakov odbrambeni igraš Badiašil, te štoperi Joško Gvardiol iz Lajpciga i Glejson Bremer iz Torina, piše Koriere.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR