Glas Javnosti

AJDE TI, DOVIĐENJA! Stanković napustio konferenciju zbog jednog pitanja!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Skandal nakon utakmice Vojvodine i Crvene zvezde. Trener crveno-belih iz Beograda Dejan Stanković morao je da napusti konferenciju za novinare jer mu je stiglo pitanje koje nikako nije očekivao.

Radi se o pitanju koje nije dobro formulisano, novinar jednog radija je pitao da li je Vojvodina danas morala da izgubi, nakon čega je trener crveno-belih napustio konferenciju. 

Pitanje je bilo:

"Da li je Vojvodina danas morala da izgubi jer bi u tom slučaju bila velika bodovna razlika između Crvene zvezde i Partizana?"

Nastao je muk u sali, Stanković nije razumeo pitanje. 

Nakon toga je reagovao PR Crvene zvezde koji je istakao da je pitanje tendenciozno, da bi nakon toga oglasio i kraj konferencije jer mu je novinar rekao da "nije pitao njega, nego Stankovića".

Imao je pomenuti novinar još jedno pitanje koje je bilo nesvakidašnje. 

Naime, on je Slavoljuba Đorđevića pitao da li u klubu ima nekoga ko prati kartone u Vojvodini jer ga je Čović dobio protiv Proletera i zašto ne igra Vladimir Kovačević. 

- Kovačević nije igrao dve godine dok ja nisam došao. Bio je starter od samog početka, potom je igrao sve utakmice u pripremnom periodu, jer nismo imali štopera i ušao je u zamor i počeo da se povređuje. Dve, tri utakmice smo ga zamenili na poluvremenu, napravio je nekoliko grešaka, potom je ostavljen na klupi i jednom je prokomentarisao nešto zbog čega sam ga i kaznio. Ne vidim šta je problem u tome. Svaki igrač u Vojvodini ima kvalitet i ja na njega računam. Mrkaić je igrao na početku sezone, pa potom nije, pa se opet vratio. Ja ne igram sa 12, 13 igrača, ja koristim maksimum 17, 18 igrača. Pošto ste novinar i vodite evidenciju, izvadite statistiku da vidite koliko su ovi momci igrali pre mog dolaska i onda ćete videti koliko je koji imao minutažu. Da, Čović je dobio karton, šta je problem u tome? Pa i nama je Proleter bio derbi, nama je svaka utakmica derbi - rekao je Đorđević, nakon čega je usledilo "da li je Čović mogao da se čuva kartona", ali je trener Vojvodine odbio da odgovara dalje na "takva pitanja".

 

 

Zanimljivo da je prilikom izlaska iz sale Stanković dobacio:

- Ajde ti, doviđenja.


 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR