Glas Javnosti

ZVEZDA PREŽIVELA NOVI SAD! Preokret na poluvremenu protiv Vojvodine (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Preokret Crvene zvezde u Novom Sadu, sjajno drugo poluvreme beogradskih crveno-belih koji su na kraju zasluženo odneli pobedu 1:2 (1:0).

Prvi deo prvog poluvremena nije bio zanimljiv, igralo se uglavnom na sredini terena uglavnom uz blagu inicijativu Crvene zvezde, a onda je usledio 26. minut kada je propuštena najbolja šansa na utakmici. 

Mladen Devetak je imao loptu u svom posedu po levoj strani, dodao je do Mrkaića veoma jako, a napadač je bio neprecizan iz veoma izgledne situacije. Doduše, i Borjan mu je dobro skratio ugao i igrao je bitnu ulogu u ovom promašaju. 

Već u 30. minutu gol za Vojvodinu, u kaznenom prostoru se stvorila gužva, lopta dolazi do Mirka Topića koji je pokušao da šutira u gol, Aleksandar Dragović je zakačio loptu i smestio je u svoju mrežu za 1:0. 

Crvena zvezda je imala jednu šansu do kraja poluvremena i to preko bonus igrača, Stanića, koji je uhvatio volej i pogodio stativu sa 20-25 metara od gola golmana domaćih. 

Nastavak je doneo drugo lice crveno-belih. 

Očigledno da je Dejan Stanković prodrmao svoju ekipu na poluvremenu, Katai i Pavkov su krenuli veoma jako ka golu protivnika od samog starta i to se isplatilo. Odmah od starta su ušli Gobeljić, Falko i Eraković. Već u 50. minutu poništen gol Zvezde kada je Pavkov postigao gol nakon asistencije Kataija, ali je upravo riđobradi fudbaler crveno-belih bio u ofsajd poziciji. 

U narednom napadu nije to bio slučaj, Petar Stanić je našao Pavkova, momak iz Begeča je glavom od prečke uspeo da pogodi za izjednačenje.

Nastavila je Crvena zvezda sa napadima, Falko je imao šansu, a onda u 61. minutu novi gol u mreži Simića, Sanogo je poslao loptu glavom na drugu stativu gde je bio Dragović, a Austrijanac pogađa za prednost gostiju!

 

Do kraja Zvezda bolji rival, ali bez promene rezultata, Vojvodina praktično nije ni prišla golu Borjana, pa možemo reći da je fizička pripremljenost beogradskog tima bila odlučujući faktor. 

Dakle, zaslužena pobeda Zvezde i videćemo nastavak borbe za titulu prvaka Srbije. 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR