Glas Javnosti

PROVALJENO KOME RONALDO NEĆE DA DODA LOPTU: Procurio prljav veš iz svlačionice Junajteda

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Navijači Mančester junajteda očekivali su da mogu da zaustave Liverpul, ali umesto toga desio se debakl na "Old Trafordu". Naime, gosti sa "Enfilda" su održali fudbaslki čas Ole Gunar Solskjeru i njegovim učenicima.

Posle blamaže Mančester junajtedam engleski mediji počeli su da "kopaju" po svlačionici ovog tima, a ESPN je objavio da atmosfera nije baš idealna, te da nisu baš svi igrači u dobrim odnosima.

Oni su tu izdvojili Kristijana Ronalda i Mejsona Grinvuda za koje ESPN tvrdi da nemaju najbolji odnos na terenu što se jasno može videti na utakmicama Mančester junajteda.

ISTORIJSKA BRUKA OD KADA POSTOJI PREMIJER LIGA! Liverpul počistio Mančester junajted! Razbili ih u gostima! (FOTO+VIDEO)

ISTORIJSKA BRUKA OD KADA POSTOJI PREMIJER LIGA! Liverpul počistio Mančester junajted! Razbili ih u gostima! (FOTO+VIDEO)

Ronaldo i Grinvud retko sarađuju na terenu i čak gotovo da ne dodaju loptu jedan drugom što su ostali saigrači počeli da zapažaju.

ESPN piše da je to narušilo njegov odnos s Ronaldom koji očito želi da on bude taj na koga će ići poslednji pas, ali jasno je da se Grinvud baš i ne slaže sa tim.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR