Glas Javnosti

ISTORIJSKA BRUKA OD KADA POSTOJI PREMIJER LIGA! Liverpul počistio Mančester junajted! Razbili ih u gostima! (FOTO+VIDEO)

Fudbal
Autor:

Mančester junajted i Liverpul odigrali su derbi devetog kola Premijer lige. Ekipa Kristijana Ronalda pretprela debakl i izgubila kod kuće od Liverpula sa 5:0!

"Redsi" su posle dugo vremena vezali dve pobede nad "đavolima", a ovako ubedljivu pobedu u derbiju od kada postoji Premijer liga, nisu upisali. 

Nesreća nikada ne dolazi sama. Posle apsolutnog debakla Mančester junajteda i ubedljive pobede Liverpula, koju je svojom igrom i zaslužio, kola koja su za “đavole” krenula nizbrdo od početka meča, u drugom poluvremenu su se isprevrtala i nije im bilo spasa. Crveni karton i poništen gol dodatno su devastirali Solskjerov tim.

Fernandeš je odmah na startu bio u velikoj prilici. Dobio je pas od Grinvuda, ali je Portugalac loše završio ovu akciju.

Liverpul je poveo od petog minuta. Salah je bez problema pobegao odbrani Junajteda i za dlaku izbegao ofsajd, dodao do Keite, koji je potom loptu smestio u mrežu.

Nije mnogo trebalo vremena da "redsi" dupliraju vodstvo protiv nesnađenog Junajteda. Arnold je dodao do Žote, koji je ispratio ovaj pas i postigao gol.

Luk Šo je šutirao sa velike udaljenosti, ali je lopta završila malo pored stative. Mejson Grinvud je potom pokušao sa ivice kaznenog prostora, ali je uspeo samo da izbori korner. Salah je bio strelac trećeg pogotka za totalni debakl Junajteda. Provbitno se lopta odbila od Megvajera, ali je Keita pokupio i dodao do Egipćanina koji je iz neposredne blizine uspešno šutirao.

Gledali smo i četvrti gol u prvih 45 minuta, i to još jedan u mreži Davida de Hee. Salah je bio sam i bio je to lak posao za napadača Liverpula. 

Fernandeš je bio u velikoj prilici. Dobio je pas od Grinvuda, ali je Portugalac loše završio ovu akciju.

Liverpul je poveo od petog minuta. Salah je bez problema pobegao odbrani Junajteda i za dlaku izbegao ofsajd, dodao do Keite, koji je potom loptu smestio u mrežu.

Nastavila se trening igra Liverpula i u drugom poluvremenu. Salah je upisao svoj treći pogodak posle još jedne dobre akcije gostiju.

Ronaldo je postigao gol za smanjenje prednosti, ali ispostavilo se da je Portugalac bio u ofsajdu i pogodak je poništen.

Nervoza u redovima Mančester junajteda je rasla, Tejlor je dodelio čak pet žutih kartona posle sat vremena igre, a onda je usledio totalni debakl. Pol Pogba je dobio crveni karton zbog pregrubog starta nad Keitom Francuz je u igri bio samo 15 minuta. 

Kavani je bio u prilici da smanji ovo ubedljivo vodstvo, ali je pogodio prečku. Ronaldo je potom pokušao, međutim bez uspeha. 

(Glas javnosti/Sportske.net)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR