Glas Javnosti

PRECRTAN, BRE! Karlo Ančeloti odstranio Jovića iz Reala: Srbin višak, da li je OVAJ KLUB REŠENJE?

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Izgleda da su u Realu definitivno "dani odbrojani" za Luku Jovića.

O tome svedoči i ono što se večeras desilo u Majorci, gde se istoimeni tim i Real sastaju od 21 čas po srednjeevropskom vremenu.

Naime, trener giganta iz španske prestonice, Karlo Anćeloti, na ovo gostovanje je poveo 24 fudbalera, a među njima je bio i naš reprezentativac.

Međutim, kada je došao trenutak da se delegatu utakmice preda spisak od 23 učesnika (11 startera i 12 rezervi), italijanski strateg je rešio da se iz ekipe odstrani Luka Jović. Objašnjenja nije bilo, srpski napadač je, prosto, precrtan.


Jović je tako opet doveden u nezavidnu situaciju, jer, poput svojih kolega, redovno trenira, ali šansu dobija "na kašičicu", ili ni toliko.

Zapravo, od zimskoj prelaznog roka, kada je rešio da ostane u Realu iako su postojali nagoveštaji da bi mogao da promeni sredinu, odigrao je svega 41 minut, od 810 koliko su Madriđani bili na terenu u takmičarskim mečevima.


Ako je suditi po vikend-pisanju španskog portala "Transferi", naš golgeter bi na leto mogao da promeni klub, ali ne i zemlju.

Naime, Sevilja je više nego zainteresovana da osveži svoj napad, a upravo je reprezenetativac Srbije želja uprave, pišu Novosti.

"Jović je potpisao za Real u leto 2019. godine, kada je za oko 60 miliona evra stigao iz Bundeslige, tačnije Ajntrahta iz Frankfurta. Ipak, ispostavilo se da je taj transfer bio razočaravajući, jer je 24-godišnjak muku mučio da ostavi trag u ekipi sa stadona Santijago Bernabeu. Na 49 utakmica, Srbin je dao samo tri gola i četiri namestio.




BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR