Glas Javnosti

ZVEZDA STIGLA PARTIZAN! Ohi i Pavkov majstori preokreta, Metalac pokazao zube (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Metalac posle preokreta 2:1 (1:1), posle preokreta golovima Ohija i Pavkova.

Bila je to 23. pobeda creno-belih od starta sezone kojim su se bodovno izjednačili na vrhu tabele sa večitim rivalom, Partizanom.

Tako su igrači srpskog šampiona napravili dobru uvertiru pred četvrtak i revanš meč u Ligi Evrope sa Rendžersom na stadionu "Rajko Mitić".

Standings provided by SofaScore LiveScore



Na prethodnih sedam superligaških gostovanja Metalcu ostvarili su trijumf svaki put i na tim mečevima dali 20 golova., ni sada nisu razočarali, piše B92.

Evo kako su padali golovi:

Veliku grešku na sredini terena napravio je Aleksandar Dragović, Prestiž je povukao kontru, pravovremeno proigrao Stefana Cvetkovića koji je bio nepogrešiv sa desetak metara i Metalac je poveo u 32. minutu.

Bio je to signal za još žešće napade gostiju i to im se isplatilo u samom finišu prvog dela. Pićini je u 45. minutu pogodio prečku i to je bila najava izjednačenja koje je stiglo samo minut kasnije.

Katai je odlično centrirao, Ohi je bio na petercu, skočio je i prosledio loptu u mrežu za 1:1. 

Crvena zvezda je stigla do preokreta u 56. minutu. Mirko Ivanić je poveo loptu, proigrao u pravi čas Milana Pavkova koji je sa desetak metara lagano zatresao mrežu za 1:2.

Pavkov je još dva puta zatresao mrežu, ali su oba gola opravdano poništena, prvi u 59. minutu zbog prekršaja nad golmanom, a drugi zbog ofsajda u 67. minutu. 


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR