Glas Javnosti

PRAVDA ZA PRSATU NAVIJAČICU: Pokazivala GRUDI NAVIJAČIMA posle svakog gola, klub je kaznio! (FOTO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Nekada se navijanje za voljeni klub ne isplati. Neobična vest vezana za fudbal dolazi nam iz Meksika, a glavni protagonisti su lokalna lepotica i klub Tigres UANL.

Zanosna crnka i vrela Meksikanka Enid Vong (24) zvezda je na društvenim mrežama. Nju preko Instagrama prati preko 1.500.000 ljudi, a prema informacijama iz Meksika ona dnevno dobija preko 10.000 lajkova na TikToku i Instagramu.

Seksepilna devojka ima i profil na portalu "OnlyFans" gde deli nešto slobodniji sadržaj. Ko želi da je zaprati i vidi šta ona tamo radi, mora za mesečnu pretplatu da izdvoji 10 dolara.


U prevodu, bujna Enid mesečno zarađuje 10.000 evra i živi više nego pristojno. Putuje po svetu, posećuje Pariz, London, Dubai, Abu Dabi, često je u Americi, u Los Anđelesu, Majamiju, Njujorku...

Enid Vong je vatrena navijačica kluba Tigres iz predgraša milionskog grada Monterej koje se zove Nuevo Leon, jednog od najpopularnijih u Meksiku.

Na opšte oduševljenje muškog dela navijačke publike, Enid je odlučila da posle svakog gola voljenog kluba, fanove počasti fotkama svojih golih grudi.

Navijači su je častili komentarima na društvenim mrežama, tipa:


"Ti si prelepa, bejbe."

"Lepa".

„Prelep pejzaž”.

„Ti si boginja Olimpa. Lepa žena. Volim da te vidim! Ti nas teraš da sanjamo."

"Od svih svetskih čuda TI si izuzetan slučaj."

"Ti prosto goriš."


Dok su navijači bili impresionirani ovom idejom, to se nije svidelo upravi kluba. Odlučili su se na nepopularan potez. Doneli su odluku da Enid Vong proteraju sa tribina stadiona, tačnije zabranili su joj ulazak na stadion "Estadio Universitario" za ovu i sledeću sezonu.

Popularnost Enid Vong raste svakim danom sve više, posebno posle odluke čelnika kluba Tigres, jer joj na društvenim mrežama ljudi pružaju sve veću podršku.

Počela je da daje intervjue. Tako je u jednom od njih otkrila da je dobila i nepristojnu ponudu da izađe na sastanak.



- Ponuđeno mi je 10.000 dolara, samo da izađem na sastanak sa jednom osobom. Već znate gde bi to otišlo. Ne bih htela više da bilo šta komentarišem - odgovorila je Enid.

Prema pisanju meksičkih medija, Enid je postala senzacija, njena popularnost vrtoglavo raste da je prestigla dve najpopularnije žene u Meksiku - manekenke Dženet Garsiju i Kareli Ruiz.

Glas javnosti/Kurir

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR