Glas Javnosti

MILICA DABOVIĆ FOTKALA SE I POKAZALA PREVIŠE : Šok fotka! (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Milica Dabović još jednom je počastila svoje fanove novom, vrelom fotografijom na Instagramu.

Bivša košarkašica je i danas objavila fotografiju, na kojoj je podigla majicu i pokazala grudi, što je, naravno, izazvalo lavinu reakcija i komentara. Ono što su svi primetili jeste tetovaža obeležja Olimpijskih igara - pet krugova međusobno isprepletanih koji predstavlja 5 kontinenata i simbolizuju univerzalnost olimpizma i susret sportista iz čitavog sveta tokom Igara.
Printscreen instagram

Podsetimo, Dabovićeva je otvorila profil na platfomi Onlifensu, gde naplaćuje svoje golišave fotografije. Ona je nedavno u emisiji na Pink tv prokomentarisala zašto je to uradila.


- Moram na početku da kažem da ja svoje telo veoma volim. Jedne večeri sam odlučila da hoću da zaradim novac na brzinu. Nisam ga trenutno imala i pričala sam sa drugaricom i kaže Jao hoću da kupim sebi trenerke, a trentno nemam novca. Ona je pokušala da me odgovori od toga. Kad god sam postavila neku fotografiju na Instagramu u kupaćem kostimu na primer, muškarci su me nagovarali da otvorim Onlifens... Jednostavno sam odlučila jer smatram da to nije p*rno platforma - rekla je ona.

Glas javnosti/K04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR