Glas Javnosti

POČELA JE EUFORIJA: Prodaju se ulaznice za finale Lige šampiona, cene za SVAČIJI DŽEP

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Iz Evropske fudbalske unije saopšteno je da je počela prodaja ulaznica za finale Lige šampiona, a poznate su i cene karata.

Ulaznice će se prodavati od 20. do 28. aprila u 14 časova i to na zvaničnom sajtu. Navijačima timova koji se sastaju biće omogućeno da kupe većinu ulaznica.

Navijačima će ukupno biti prodato 52.000 ulaznica od 75.000 mesta kapaciteta stadiona "Stad de Frans". Dva tima koja dođu do finala dobiće po 20.000 ulaznica, a ostalih 12.000 biće ponuđeno navijačima preko sajta UEFA-e.


Organizatori, takođe, dodaju da će 10.000 ulaznica za navijače biti dodeljeno besplatno, u znak zahvalnosti za podršku tokom pandemije korona virusa. Cene ulaznica kreću se od 70 evra za četvrtu kategoriju do 690 evra za prvu kategoriju. Ulaznice za osobe sa invaliditetom dostupne su po ceni od 70 evra, a dodatna ulaznica može da se zatraži besplatno.

Proces prodaje i dodele ulaznica rezervisanih za navijače timova koji se plasiraju u finale organizovaće klubovi. Preostale ulaznice biće dodeljene organizatorima, Uefi, fudbalskim savezima, sponzorima i emiterima.


U polufinalu Lige šampiona sastaće se Liverpul i Viljareal, odnosno Mančester siti i Real Madrid, a finale je na programu 28. maja u Parizu od 21 čas, prenosi b92.net.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR