Glas Javnosti

KO BI REKAO?! NAJGORI trener Barselone u poslednjih 20 godina je ĆAVI

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Legenda katalonskog kluba posle 30 utakmica ima samo 16 pobeda.

Čas fudbala koji su fudbaleri Ajntrahta predvođeni Filipom Kostićem održali Barseloni na Nou kampu, a zatim i poraz španskog giganta od Kadiza u Primeri, znak su za paljenje alarma.

A oni su se prvo popalili među navijačima. Počela su da se prave poređenja i došlo se do rezultata koje niko nije očekivao, pa ni mogao da pretpostavi.



Aktuelni menadžer, legenda u koju se kune svaki navijač Barselone, Ćavi najgori je šef struke klub u poslednjih 20 godina!

Brojke su neumoljive. Ćavi na 30 mečeva ima 16 pobeda, odnosno na 53,33 utakmice njegovi izabranici uspevaju da budu bolji od rivala.



Najbliži za poređenje je holandski stručnjak Ronald Kuman, koji je početkom sezone dobio otkaz, a koji je na prvih 30 utakmica imao procenat pobeda od 58,21.

A, kako pišu španski mediji, u poslednjih 20 godina od Ćavija je lošije startovao samo Karles Reksač, koji je tim vodio do pobede na svakoj drugoj utakmici (50 odsto).


Opšti utisak među onima koji Barselonu ne prate toliko pomno je da su proigrali od dolaska Ćavija, ali to nije istina. Čak je i zaostatak za madridskim Realom porastao sa 12 na 15 poena.



I pored svega, ako pitate one prave navijače Barselone, njihov stav je jasan - Ćavija treba pustiti da radi. Veruju da će im u budućnosti doneti rezultate kakve je donosio do je igrao za voljeni klub, piše Novi.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR