Glas Javnosti

Piksijeve srećne čarape

Fudbal
Autor: Glas javnosti

U poslednjem obraćanju pred put u Katar, selektor Srbije Dragan Stojković je otkrio i jedan zanimljiv, sujeveran detalj.

Radi se o čarapama koje je Piksi nosio u sada već čuvenom meču protiv Portugala u Lisabonu, kada su Orlovi golom Aleksandra Mitrovića u 90. minutu trijumfovali i overili Mundijal.

Novinare u Staroj Pazovi je zanimalo hoće li iste čarape nositi i na Svetskom prvenstvu.

- Čarape sam spakovao sinoć, u koferu su... Dobar detalj, mada nisam toliko sujeveran. Verujem u ono što radim. Nemam dušmane, ima onih koji te manje i više vole. Svi smo na istom zadatku, da podržimo našu zemlju, da uživamo u njihovim igrama i ponašanju. Predstavićemo državu onako kako dolikuje. Sa stilom. Bićemo hrabri. Nećemo biti nekome vreća za udaranje - poručio je Stojković.



Na pitanje o čemu mašta pred Katar, usledio je odgovor:

- O mnogo čemu sanjam, ali ne mogu javno da kažem. Bilo bi malo tendenciozno. Lepe stvari sanjam. Na nama je da budemo dobri, bolji, iz meča u meč. Da pokušamo da demantujemo one koji misle da ne možemo mnogo. Mada, oni su nebitni. Želimo da nastavimo sa svim dobrim što smo činili do sada. Bićemo mi dobri, bićemo dobri. Nemojte da sumnjate u to - zaključio je Stojković.

Orlovi lete na Bliski istok u utorak. Najpre ih 18. novembra čeka generalna proba protiv Bahreina, pa zatim 24. duel sa Brazilom u prvom kolu grupe G. 

Četiri dana kasnije igraju protiv Kameruna, a drugog decembra sa Švajcarskom na zatvaranju grupne faze.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR