Glas Javnosti

Da se podsetimo, danas je tačno godinu dana otkad smo počeli da verujemo u fudbalska čuda

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Na današnji dan, pre tačno godinu dana, 14.11. 2021. godine Aleksandar Mitrović postigao je u 90. minutu pobednički gol protiv selekcije Portugalije koji je Srbiju odveo na Svetsko prvenstvo.

Prošlog 14. novembra Srbija je počela da veruje u čuda! Magični Aleksandar Mitrović čekao je 90. minut kada je izveo iz rukava čudesni potez koji je Srbiju poslao u Katar.

Nije se Dragan Stojković plašio Portugalije i nije dozvolio da se srpski fudbaleri uplaše kada im je u Lisabonu bila neophodna pobeda da bi obezbedili direktan plasman na Svetsko prvenstvo.
Portugalija je povela golom Renata Sančeza već u drugom minutu, ali je Srbija sa dirigentom Piksijem nastavila da igra najlepši fudbal.
Dušan Tadić je kapitenski izjednačio i ostavio nadu koja se polako gasila kako je utakmica zalazila u poslednje minute.



Međutim, u drugom poluvremenu u igru je ušao Aleksandar Mitrović i svako ko je gledao reprezentaciju čekao je magiju koju bi znao da izvede samo najbolji srpski napadač u istoriji reprezentacije.
I desila se...
Utakmica ulazi u 90. minut, a Aleksandar Mitrović posle centaršuta Dušana Tadića daje gol Portugaliji i ostavlja Lisabon u šoku!
Pre godinu dana Srbija je pobedila Portugaliju u Lisabonu i poslala Kristijana Ronalda u baraž.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR