Glas Javnosti

Piksi smatra da Juventus usporava Vlahovića

Fudbal
Autor: Glas javnosti

U izjavi za italijanski Libero selektor srpske reprezentacije Dragan Stojković je izneo svoje utiske o igri Juventusa. On je gledao torinski derbi kada je imao prilike da vidi nekoliko srpskih igrača na terenu, a najviše se očekivalo svakako od Dušana Vlahovića.

Dragan Stojković je svojevremeno hvalio odluku Juventusa da pre nešto manje od godinu dana dovede Vlahovića. I zaista se Dušan odmah dobro snašao, ali ove sezone kašljuca ceo tim Juventusa. Masimilijano Alegri je i dalje trener i pored svih kritika na njegov račun, a čini se da i Piksi ima šta da prigovori na njegov račun.


„Juve je drugačije igrao u odnosu na ono što sam ja gledao ranije, slabiji su u odbrani i zbog slabe zaštite veznog reda imaju malo intenziteta i ne mogu da vertikalizuju napade. Zbog ovoga je Vlahović usporen u onome što najbolje radi, ne može da napada dubinu svojim šutem kao sprinter“, rekao je Dragan Stojković.

On je takođe rekao da je torinski derbi pokazao zašto je toliko važan.

„Kao što je i moglo da se predvidi bilo je borbe više nego igre. Niko se nije posebno istakao, čak ni Vlahović iako je dao gol za pobedu Juventusa“.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR