Glas Javnosti

Vlahović i Di Marija na meti razbojnika

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Srpski fudbaler i član Juventusa Dušan Vlahović bio je akter prave dramr u domu svog saigrača Anhela di Marije.

Reprezentativac Srbije bio je gost u kući argentinskog fudbalera, kada  su trojica razbojnika pokušala da upadnu u objekat, a dvojica igrača žive u istom kompleksu u delu Torina u kojem često smešteni fudbaleri nastupaju za "Staru damu".



Kako prenosi "Gazeta delo Sport" pozivajući se na izveštaje i rekonstrukciju policije, napadači su pokušali da upadnu u vilu oko 19.30 sati, a alarm je upalio neko iz privatnog obezbeđenja, kada je na sigurnosnim kamerama uočeno da neko pokušava da uđe na posed.

Kako se navodi, jedan od razbojnika je uhapšen nakon što je pokušao kolima da pobegne, dok su  njegovi ssaučesnici uspeli da pobegnu, ali praznih šaka.

Reč je organizovanoj bandi, koja je specijalizovana za krađe u vilama, a kako je navela tamošnja policija na toj oblasti od ranije je pojačana kontrola protiv pokušaja pljačke, jer se već dešavalo da fudbaleri Juventusa budu na meti pljačkaša.



Prema rečima očevidaca, čuli su se pucnji u toku večeri, a čini se da su pucali policajci. Jedan od komšija je pronašao pištolj, za koji se pretpostavlja da su bacilli pljačkaši dok su biliu begu.

Italijanski listi navodi sa su razbojnici uspeli da se popnu i preko zida uđu u dvorište vile, kao i da su pobegli čim su čuli da policija dolazi.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR