Glas Javnosti

PIKSI: Naša ekipa je složna i čvrsta porodica

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Samo iskren odnos u reprezentaciji može da donese sve ovo pozitivno što se dešava, izjavio je danas selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković za zvanični sajt saveza.

Fudbaleri Srbije savladali su sinoć Bahrein 5:1 (1:1) u poslednjoj proveri pred start Mundijala u Kataru.

Selektor Stojković je nakon pobede istakao da je njegova ekipa odigrala dobru pripremnu utakmicu, prenosi Tanjug.



"Utisci su svakako pozitivni. Svaki put kad se igra kontrolna utakmica pred neko prvenstvo najbitnije je da se niko ne povredi. Nismo igrali sa 100 posto svojih mogućnosti ali uspeli smo da odigramo lepršavu utakmicu, sa dosta akcija i sa dosta golova. Ono što smo zamislili, to smo i ostvarili", izjavio je Stojković.

Dodaje da treba ući sa optimizmom u utakmice na Mundijalu.

"Fudbal je vrlo prosta igra. Isti broj igrača igra u istim uslovima, samo treba pokazai ko je bolji. Verujem da smo spremni da se suočimo sa izazovima kao što su Evropska i Svetska prvenstva. Ne treba se plašiti nikog. Treba verovati u sebe i pokazati fudbalsku inteligenciju. Mi defnitivno znamo da igramo fudbal, to smo pokazali. Od kad sam postao selektor hemija u ekipi postoji. Homogenost koja postoji treba da nas raduje. Ovo je dobar put koji treba slediti i negovati. Idemo u nove pobede, jedino nas zanima da Srbiju predstavimo na najlepši mogući način", zaključio je selektor Srbije.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR