Glas Javnosti

OTKRIVENO KAKO SU BENZEMU OTERALI IZ REPREZENTACIJE: Žao mi je Karime, ali moraš da ideš! Većina nije želela da ga vidi u timu!

Fudbal
Autor: Glas javnosti/Kurir

Ispostavilo se da povreda ipak nije bila glavni razlog odsustva osvajača Zlatne lopte Karima Benzeme sa Mundijala u Kataru.

Zvanično slavni Francuz nije mogao da nastupi na Svetskom prvenstvu zbog povrede, međutim, na kraju se ispostavilo da to nije prava istina i da su zapravo saigrači tražili od selektora da iskoristi povredu kako bi ga sklonio iz tima.

Naime, Benzemina povreda nije bila ozbiljnije prirode i navodno nije bilo neophodno da napušta kamp reprezentacije, ali selektor mu je ipak poručio da mora da ide.

Većina igrača nije želela Benzemu u timu, pa je slavni as praktično oteran iz Katara.

Doktor reprezentacije Frank Le Gal dobio je zadatak da saopšti Benzemi odluku.

Otišao je sa selektorom u Benzeminu sobu i rekao mu:

"Žao mi je Karime, ali moraš da ideš".

Benzemi je odmah bilo jasno o čemu se radi, ali nije želeo da pravi nikakve scene. Mirno je spakovao stvari i otišao.

Doktor francuskog tima je priznao da je on samo bio zadužen da saopšti odluku koju je zapravo doneo selektor Francuske Didije Dešam.

Podsetimo, osvajač Zlatne lopte Karim Benzema u ponedeljak je objavio da više nikada neće nositi dres reprezentacije Francuske. Samo tri dana nakon finala otpratio je sve dosadašnje reprezentativne kolege sa Instagrama. Izuzetak su samo petorica igrača, i to Kilijan Mbape, Rafael Varan, Eduardo Kamavinga, Markus Tiram i Aurelijan Čuameni.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR