Glas Javnosti

BENZEMA SE VRAĆA NA FUDBALSKU SCENU

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Karim Benzema se vraća na teren nakon više od tri nedelje pauze zbog povrede.

Francuski napadač propustio je poslednje dve utakmice “kraljevskog kluba”, kao i reprezentativne akcije, zbog povrede tetive butnog mišića.

Međutim, pred utakmicu sa Osasunom  Karlo Ančeloti je dobio dobre vesti  pošto se Benzema oporavio od povrede i biće spreman da mu se stavi na raspolaganje.

Dobre vesti potvrdio je i sam golgeter, koji je istakao da se oseća obro i da je počeo sa treninzima.



-Osjećam se dobro i radujem se utakmici u nedelju. Danas mi je bio prvi trening. Ovih dana sam dosta trčao i radio vežbe snage unutar objekta. Trenirao sam i kod kuće. Imamo sjajan tim, iako se može reći da imamo dva tima. Nema razlike izmeđuigračai koji počinju utakmicu ili onih koji je završe. U našim glavama znamo da moramo da pobedimo u svakoj utakmici. Svaka utakmica je važna - rekao je Benzema.

Benzema je od starta sezone odigrao ukupno šest utakmica u svim takmičenjima, na kojima je zabeležio učinak od četiri pogotka i jedne asistencije.

Real u nedjelju ipak neće istrčati u najjačem sastavu, pošto u konkurenciji za meč neće biti Luke Modrića koji se povredio tokom nastupa za reprezentaciju Hrvatske. Njegova povreda, međutim, nije teže prirode pa se njegov povratak u sastav može očekivati uskoro.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR