Glas Javnosti

OGROMAN TRANSFER U PARIZU: Sveci prodaju Nejmara

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Rukovodstvo Pari Sen Žermena odlučilo je da Nejmara stavi na transfer listu, a brazilski fudbaler će moći da napusti šampiona Francuske uz obeštećenje od 60 miliona evra, prenosi španski list "Sport".

Nejmar je karijeru počeo u Santosu, a potom je od 2013. do 2017. igrao za Barselonu. Brazilski fudbaler je zatim pojačao PSŽ za 222 miliona evra.

 

- Nejmarovi dani u PSŽ-u su odbrojani. Sve je jasno da je njegova budućnost daleko od Pariza. Vlasnicima kluba je dojadilo njegovo ponašanje, a sada čine sve da ga prodaju. Rukovodstvo PSŽ-a je navodno već počelo pregovore sa Čelsijem, a obeštećenje iznosi 60 miliona evra, što je dosta manje od cene koju je klub iz Pariza platio Barseloni - piše "Sport".

Nejmar (31) je za PSŽ odigrao 172 meča i postigao je 117 golova.

Namerno "divlja"

Čelsi jednostavno ne može da prestane da dovodi igrače. Bili su apsolutni hit zimskog prelaznog roka, a na leto bi na Stamford Bridž mogao da se preseli ni manje ni više nego Nejmar.

Čelsi je zimus potrošio neverovatan novac. Mihailo Mudrik i Enco Fernandez, dva momka koja bi mogli biti aktivni fudbaleri i kada bi im se godine spojila plaćena su skoro 250.000.000 evra. Stigao je i Madeuke iz PSV-a za preko 30.000.000, a pojačao se i bedem ispred gola Plavaca za Benou Badijašila.


Novi gazda Čelsija Tod Boli je nezasit. Taman kada smo svi pomislili da je kraj, odjeknula je najjača bomba do sad. Sastali su se Boli i Al Kelaifi, a razlog je prelazak Nejmara na Stamford Bridž.

Njih dvojica su se sastali u Parizu, a rezultat sastanka su sasvim realne šanse da se ovaj veliki transfer i dogodi. Sve su veće šanse da će Nejmar napustiti PSŽ. Spekuliše se da mu čelnici šampiona Francuske već traže novu sredinu, a kako stvari stoje, vrlo lako bi ona mogla biti London.

- Osećam se odlično, i mentalno i fizički. Imali smo utakmice u kojima se stvari nisu odvijale kao što smo zamislili i jasno mi je kako to dalje ide. Kritike su legitimne, svako gleda fudbal drugačijim očima i ima svoje mišljenje. Ja to poštujem, kao što se uvek trudim da odigram najbolje što mogu kako bih pomogao klubu. Tako će biti do kraja sezone. Imam ogromno samopouzdanje jer znam koji su moji kvaliteti i gladan sam pobeda- istakao je napadač Svetaca koji ima veliku želju da sa Parižanima postane prvak Evrope.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR