Glas Javnosti

KAKVA BRUKA: Haland se ispromašivao za sve pare, Arsenal i dalje prvi u Premijer ligi

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Mančester siti nije uspeo da savlada Notingem Forest na "Siti Graundu". Rezultat je bio 1:1, a glavni krivac je Erling Haland koji je promašio nekoliko neverovatnih šansi.

Erling Haland ove sezone briljira u dresu Mančester sitija i predstavlja strah i trepet za sve protivničke odbrane u Premijer ligi, ali je današnjom partijom poritv Notingem Foresta svoju dobru formu bacio u drugo plan.

Mančester siti je bio na korak od pobede protiv Notingem Foresta i povratka na lidersku poziciju u Premijer ligi, ali je Haland propustio dve neverovatne šanse da završi posao svoje ekipe na vreme, a onda je na scenu stupio Kris Vud koji je doneo izjednačenje Notingemu.

On je danas vidno dekoncentrisan. Prvo je prelako pao u kaznenom prostoru u trenutku kada je imao otvoren put ka golu, da bi u narednom napadu uspeo da promaši dve neverovatne šanse za samo pet sekundi. Pogledajte epske promašaje Norvežanina:




Mančester siti je došao do prednosti u krajem prvog poluvremena preko Bernarda Silve koji je maestralno savladao Kejlora Navasa, a, a Kris Vud je u 88. minutu postavio konačnih 1:1.

Građani se sada nalaze na drugom mestu na tabeli. Imaju utakmicu više i dva boda manje od Arsenala koji je sada ponovo u velikoj prednosti.

Notingem Forest je na za njih visokoj 13. poziciji, sa 25 bodova, pet više od Vest Hema koji je prvi ispod crte.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR