Glas Javnosti

NE MENJAMO NAŠ CILJ I PRAVAC: Stanković pred važan meč: Ne dotiče me priča o utisku sa derbija

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković kaže da neće menjati stil igre ni za meč sa TSC-om.

Zvezda i TSC se sastaju u sredu od 16 časova u meču 32. kola Superlige. Crveno-beli imaju dva boda viška u odnosu na večitog rivala, Partizan.

"Kada se igra plej-of, sve utakmice su teže, bolje i intenzivnije, tako će biti i protiv TSC-a. Međutim, ne menjamo naš cilj i pravac, uprkos tome što smo svesni da nas čeka kvalitetna ekipa koja uvek igra fudbal, ko god da im je protivnik. Bićemo spremni da odgovorimo na njihovu agresivnost i posed, kao i na sve ono što pripreme. Idemo motivisani i spremni za meč u Bačku Topolu", rekao je Stanković za klupski sajt.


Klub iz Ljutice Bogdana je u Kupu savladao TSC sa 4:0.

"Dobro smo spremili tu utakmicu i mnogo toga nismo dozvolili. Dobili smo meč sa 4:0, tako da i rezultat dovoljno govori, ali siguran sam da će drugačije biti sutra. Očekujem jači otpor", kaže strateg šampiona Srbije.

Svestan je da Ohi posle sjajnog starta već neko vreme ima određenu golgetersku krizu, ali nije hteo da "otkriva karte" unapred.


"Imamo napadače koji mnogo rade za ekipu i to se možda nekad i ne vidi. Ohiju fali gol, ali to ne menja da li će početi utakmicu ili ne. Izvešću najboljih 11 igrača bez Rodića koji ima kartone, ali ćemo probati i njegov izostanak da nadomestimo na pravi način. Svi ostali su spremni", kaže Stanković.

Rekapitulirajući minuli derbi sa Partizanom (0:0) u subotu, Stanković veli da je ulog tog meča bio veliki.


"Kada je u igri titula, nekada užitak može i mora da izostane. Veliki ulog je bio u igri, i svi oni koji komentarišu moraju da budu svesni da smo u januaru bili na minus pet i da nam je to konstatno bilo u glavi. Sad smo na plus dva i ne vidim zbog čega bi padali sa moralom i ne verovali u sebe. Uradili smo ono najteže - prestigli večitog rivala. Sad da l je utisak na utakmici izostao, mene to ne dodiruje, kao ni igrače".

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR