Glas Javnosti

MURINJO LEGENDA: Kako je Portugalac ubedio Ozila da ostavi devojku, jer ga je Turčin iznervirao

Fudbal
Autor: Glas javnosti

U audio-snimku koji se u javnosti pojavio 2017. godine predsednik Real Madrida Florentino Perez otkrio je kako je Žoze Murinjo naterao Mesuta Ozila da ostavi modela Aidu Jespiku.

Ozil je stigao u Real Madrid 2010. ubrzo nakon što je impresionirao fudbalski svet sa Nemačkom na Svetskom prvenstvu u fudbalu iste godine. Pod tadašnjim trenerom Murinjom je postao jedan od najboljih veznih igrača . Zabeležio je 81 asistenciju i 27 golova u 157 utakmica za Madriđane u svim takmičenjima.


Španski mediji su 2017. godine objavili seriju audio-snimaka iz 2012, među kojima i onaj kada je predsednik pričao kako je Murinjo naterao Ozila da raskine sa italijanskom manekenkom, koja je bila Mis Venecuele 2002. godine.

- Ozil je imao 21 godinu kada je došao ovde. On je treća generacija Turaka i onda je otkrio Madrid. Nije bilo ničega, ni Turaka, ni ku**a, ni treće generacije, ni devojke. Oterao je devojku i promenio način života kad se zaljubio u italijansku manekenku iz Milana. Imao je privatni avion, pa bi odleteo tamo, imao odnose sa njom i vratio se - čuje se na snimku.

Zbog toga je, kako govori dalje, iznervirao Murinja.

- Onda je jednog dana iznervirao Žozea Murinja, koji je u šali rekao: "Hej Ozil, idiote, da ti kažem nešto kao otac, jer su preko ove devojke sa kojom izlaziš prešli Inter i Milan, uključujući trenersko osoblje oba tima.“ On je na kraju ostavio.

Ozil je napustio Real Madrid 2013. godine, ubrzo nakon što je Murinjo otpušten. Sa njima je osvojio jednu titulu u La Ligi, jednu u Kup kralja i jedan Superkup Španije.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR