Glas Javnosti

Madriđani ne žele Benzemu

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Benzema nepotreban

Karim Benzema završio je avanturu u Saudijskoj Arabiji, pošto je od čelnika Itihada zatražio raskid ugovora.

O nezadovoljstvu Benzeme klubom, ali i istim utiskom koji su u upravi Etifaka stekli o Francuzu, govori se nekoliko meseci. Najavljivana je mogućnost da ga Itihad pozajmi nekom od evropskih klubova, ali niko neće da preuzme veliku platu.


Zato je potez prvi povukao Benzema i zatražio raskid ugovora, iako će ga to koštati mnogo novca. Pojedini izvori su govorili da bi mogao u Premijer ligu gde je zainteresovan Mančester junajted, ali i Čelzi. Međutim najčešće se pisalo o njegovom povratku u Real.

Čelnici kraljevskog kluba su demantovali pisanja medija i rekli da im Karim Benzema u ovom trenutku nije potreban i da na dalje žele da dovode samo mlade igrače koji će biti budućnost kluba. Prema pisanju pojedinih medija Florentino Perez je rekao da iskusni francuski reprezentativac u Real može samo da se vrati kako bi dobio fotelju, po završetku karijere, ali da o njegovom povratku kao igraču nema potrebe pričati.


Benzema
 je posle objave da je raskinuo ugovor sa Itithadom, dobio veliki broj ponuda, a u arednih nekoliko dana će biti sve mnogo jasnije. Mnogi tvrde da ima dve želje. Jedna je da se vrati u Lion gde je počeo karijeru i pomogne timu da pobegne iz donjeg doma, a duga da zaigra ili u Seriji A ili u Premije ligi.



Glas javnosti/SŽ 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR