Glas Javnosti

Benzema nezadovoljan Saudijskom Arabijom

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Karim Benzema, legendarni francuski napadač koji trenutno nastupa za saudijski Al Itihad, mogao bi vrlo brzo da se vrati u Evropu, s obzirom da nije zadovoljan na Bliskom istoku.

Slavni golgeter je prošlog leta stigao u Al Itihad, u jednom od najspektakularnijih transfera, ali očigledno da Benzema neće još dugo ostati u Saudijskoj Arabiji.

Kako prenose brojni mediji, Benzema nije presrećan u Saudijskoj Arabiji i ne bi bilo iznenađenje ukoliko bi uskoro promenio sredinu. Sve do prošlog leta je igrao za madridski Real, sa kojim je osvojio sve moguće trofeje, da bi zatim, kao i veliki broj drugih fudbalera, krenuo put Bliskog istoka.


Saudijski šampion je prošlog leta, pored Benzeme, doveo Fabinja, Ngoloa Kantea i Žotu, u timu ima još nekolicinu anonimnih stranaca, za razliku od konkurenata i ne čudi što zaostaju na tabeli za Al Hilalom, Al Nasrom i Al Ahlijem sa tek sedmog mesta.

Zbog toga Francuz već želi nazad u Evropu, a ostaje da se vidi da li upravo u Real ili neki drugi klub Starog kontinenta.

Inače Benzema je na 15 utakmica koliko je odigrao u dresu Al Itihada postigao devet golova i upisao pet asistencija.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR