Glas Javnosti

LESKOVAČKI OSNOVCI RAZOČARANI: Neće moći da gledaju "Orlove" - dobili poziv, pa obaveštenje da KARATA VIŠE NEMA!?

Fudbal
Autor: Glas javnosti

I pored toga što im je stadion nadohvat ruke, najmlađi leskovački navijači neće moći da gledaju odlučujuću utakmicu između Srbije i Bugarske za plasman na Evropsko prvenstvo.

Iako je Fudbalski savez Srbije pozivao sve osnovne škole, škole fudbala i fudbalske klubove koji rade sa decom da organizovano dođu na utakmicu kvalfiikacija za UEFA Evropsko prvenstvo koju Orlovi igraju protiv Bugarske na leskovačkom stadionu „Dubočica“, pojedine škole u Leskovcu su danas dobile obaveštenje da neće moći da prisustvuju istoj jer karata više nema.

Interesantno je to da FSS još uvek nije ni pustio karte u prodaju, a škole su dobile obaveštenje da su one rasprodate.

“Potpalili su nam decu, a sada ih obaveštavaju da neće ići. I kako ja svom sinu od deset godina da objasnim da neće moći da gleda reprezentaciju čemu se on unapred jako radovao?”- postavlja pitanje jedan od roditelja osnovaca iz škole “Josif Kostić” uz Leskovcu.

Zvanično, nakon što je UEFA odobrila da se na stadionu u Leskovcu za sve navijače otvori zapadna tribina od 1.800 mesta, još uvek nema informacija kada će i po kojoj ceni biti puštene karte.

Nezvanično se zna da će utakmicu iz Leskovca ipak gledati predsednik Srbije Aleksandar Vučić i to u društvu sa Miloradom Dodikom.

Glas javnosti/Rešetka

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR