Glas Javnosti

FSS uputio poziv NAJMLAĐIM NAVIJAČIMA za ODLUČUJUĆI meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Odlučujuću utakmicu kvalifikacija Srbija igra protiv Bugarske u nedelju, 19. novembra na stadionu "Dubočica" u Leskovcu.

Fudbalski savez Srbije pozvao je sve osnovne škole, škole fudbala i fudbalske klubove koji rade sa decom osnovnoškolskog uzrasta da organizovano dođu na poslednju, odlučujuću utakmicu kvalifiikacija za UEFA Evropsko prvenstvo koju Srbija igra protiv Bugarske u nedelju, 19. novembra na stadionu "Dubočica" u Leskovcu.

"Dođite da zajedno podržimo reprezentaciju Srbije na putu do Evropskog prvenstva", kažu iz Fudbalskog saveza Srbije i objašnjavaju kako do besplatnih karata:

Sve što je potrebno jeste da se predstavnik osnovne škole, fudbalskog kluba ili škole fudbala javi na e-mail adresu koordinatorbf@fsris.org.rs, do subote 18. novembra u podne - kažu u FSS-u.

Podaci koji su neophodni za dobijanje besplatnih karata:

  • Ime i prezime punoletne odgovorne osobe ispred grupe dece ne veće od 15 članova (za veće grupe obavezno je prijaviti dva ili više odgovornih punoletnih lica srazmerno broju prijavljene dece)
  • Matični broj ili broj ličnog dokumenta odgovornog punoletnog lica
  • Kontakt telefon
  • Imena i prezimena dece sa obavezno unesenim datumom rođenja

Sve navedene informacije prilikom prijave za utakmicu dostavite u popunjenoj tabeli koju možete naći na sajtu FSS-a.

Ulaznice se mogu preuzeti na dan utakmice, 19. novembra ispred ulaza na istočnu tribinu na kojoj će deca uz pomoć volontera Fudbalskog saveza Srbije biti smeštena - kažu.

Utakmica je u nedelju, 19. novembra od 15 sati, a zbog kazne UEFA ulaz nije dozvoljen starijima od 14 godina.

Glas javnosti/Južne vesti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR