Glas Javnosti

LALATOVIĆ PUKAO: Nabio sam Partizanu komplekse, godinama ih ponižavao, boje me se...

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Trener Radničkog šokirao je izjavom posle meča Partizan - Radnički Niš.

Trener Radničkog iz Kragujevca Nenad Lalatović dao je zapaljivu izjavu po završetku meča između Partizana i Radničkog iz Kragujevca u kojem je njegov tim poražen sa 2:0.

Verovatno isprovociran vređanjem od strane Grobara, što je istakao i u izjavi posle meča, Lalatović je poručio da se Partizan plaši njega i da im je nabio komplekse, kao i da bi ponovo bili poraženi od njegove ekipe, da je on selektirao ovu ekipu Radničkog iz Kragujevca, piše Telegraf.



Partizan je bio bolji, krivo mi je zbog crvenog kartona. Primili smo dva gola iz dve naše greške... Kada uprava Partizana da slobodan ulaz, to vam je dokaz koliko se oni plaše Nenada Lalatovića.

Nenad Lalatović je za njih strah i trepet. Neću da ih vređam kao što su oni mene i moju porodicu. Ovde imaju kompleks jer ih nijedan trener nije pobedio tri puta i uzeo im onako trofej. Oni bi opet dobili po du*etu da sam ja selektirao tim i da sam prošao pripreme. Dobro znaju kako prolaze sa mnom kada selektiram tim. Ne bojim ih se, mogu da prete. Toliko sam ih ponižavao, Nenad Lalatović je poinikao tamo gde je naučen da pobeđuje Partizan, a oni mogu samo da kukaju i da cvile - rekao je Lalatović.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR