Glas Javnosti

LIVERPULOV ČAS FUDBALA NA ENFILDU: Redsi deklasirali Mančester junajted, čak četiri gola u mreži gostiju (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbaleri Liverpula su "demolirali" Mančester junajted sa 4:0 u meču 30. kola Premijer lige. Koliko je Liverpul bio nadmoćan, govori i podatak da je utakmica završena s posedom lopte od 71:29 u korist Liverpula.

Spektakl je viđen na Enfildu, tačnije, spektakl jedne i horor druge ekipe. Mančeter junajted već neko vreme ne liči na klub kakav su bili pod vođstvo Ser Aleksa Fergusona, dok je Liverpul još jednom dokazao da je trenutno među najboljim ekipama Evrope.

Napadački trio Liverpula je rešio meč već u 22. minutu, kada je Salah iskoristio asistenciju Manea i dao prelep gol. Dok je treći napadač Luis Dijaz nešto ranije iskoristio asistenciju Salaha i postigao prvi gol na meču u petom minutu sureta.


Liverpul je toliko bio bolji rival, da rivalu nisu dopustili da uputi nijedan udarac ka golu Alisona. Svi pokušaji dugih loptu si završili u rukama Alisona ili u odbrani "Redsa".


Drugo poluvremene nije bilo Bog zna šta bolje za Junajted, pošto je Mane već u 68. minutu postigao novi gol, da bi u 85. Salah iskoristio asistenciju Dioga Žote i postigao je svoj drugi, a Liverpulov četvrti gol na meču, piše Telegraf.rs.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR