Glas Javnosti

Juventus hoće da se reši Vlahovića

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović odlazi iz Juventusa naredne sezone, gotovo izvesno. Da nešto ne štima sa trenerom Maksom Alegrijem pokazala su poslednja dva meča kada je imao minute na kašičicu, što je neverovatno kada se pogleda kvalitet i da je plaćen 81 milion evra.

Mnogi klubovi će da stanu u red za Vlahovića, poput Mančester junajteda, Pari Sen Žermena, Čelsija, Arsenala i drugih, a da se Stara dama pomirila sa njegovim odlaskom govori i nekoliko poteza. Arkadijuš Milik biće otkupljen od Marseja, a pored njega će stići još jedna "devetka".

Juve planira da vrati Alvara Moratu iz madridskog Atletika i iskoristi to što mu ističe ugovor krajem juna. Kao slobodan bi treći put obukao crno-beli dres, u kome je ostavio solidan trag.


Španski fudbaler ima opciju da ostane na stadionu Vanda Metropolitano, ali uz manju platu, što mu se sigurno ne sviđa, pa je povratak u Torino uzeo u ozbiljno razmatranje.

Morata je za dva mandata u Juventusu osvojio dva Skudeta, tri Kupa Italije, jedan Superkup, uz jedno finale Lige šampiona kada je Barselona bila prejaka u finalu, a Španac dao gol u porazu 3:1.

Ove sezone nije bio raspucan u dresu Jorgandžija, dao je tek 14 golova na 41 meču, ali u Juventusu veruju da može da na pravi način zameni Vlahovića...

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR