Glas Javnosti

BOMBA U PREMIJER LIGI: Vlahović na pragu Arsenala

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Epizoda Dušana Vlahovića u Juventusu se po svemu sudeći bliži kraju. Slabi rezultati kluba, potpuno nejasna taktika trenera Alegrija i marginalizacija srpskog napadača iako je najubojitiji igrač ekipe upalili su alarm kod ostalih ekipa koje pomno prate našeg reprezentativca. Prvi je londonski Arsenal, koji je reaktivirao interesovanje za Srbina.

"Football Insider“ tvrdi da je Arsenal hoće da dovede Vlahovića, te da će glavni zadatak sportskog sektora na čelu sa Eduom biti da iskoristi trenutnu nepovoljnu situaciju srpskog reprezentativca u Juventusu i privoli ga da pređe u London. Problem će, samo, biti cena, jer Juventus ne želi da izgubi na transferu. Ukoliko dođe do nerazumevanja u visini transfera, Tobdžije će se okrenuti Dominiku Kalvertu Luinu iz Evertona.

"Football Insider“ se poziva na pouzdane izvore u vezi sa pričom oko Dušana Vlahovića. 



"Srpski as se u Juventusu nije nametnuo na pravi način, ali na to je uticalo više faktora. Njegov kvalitet se ne dovodi u pitanje. Ono što jeste diskutabilno jje njegova forma, s obzirom da je već neko vreme u golegerskom postu"!, navodi izvor pomenutog portala. 

Glavni adut u rukavu za dovođenje Vlahovića jeste Mikel Arteta. Strateg Tobdžija izuzetno ceni srpskog fudbalera, koji je bio njegova primarna želja i u prošlom prelaznom roku. Španac želi fizički dominantnog špica, nekog ko bi po karakteristikama mogao donekle da parira Halandu koji hara Premijer ligom i najjače je oružje najvećeg konkurenta za titulu, Mančester sitija. 

"Žesus i Edi Nketija su odlični napadači, ali nemaju tu fizički karakteristiku koju Arteta želi", navodi izvor blzak londonskom klubu.

Arsenal će posle nekoliko godina konačno igrati Ligu šampiona naredne sezone, a borbu za titulu prvaka Engleske vodiće do poslednjeg kola. Poneseni jako uspešnom sezonom, iz uprave londonskog giganta uveliko planiraju promene u ekipi u letnjem prelaznom roku, kako bi naredne sezone bili još bolji nego ove. To se pre svega odnosi na dubinu ekipe, s obzirom da je kluba Tobdžija daleko "tanja" od onih koje imaju konkurenti. Vlahović je izbor broj 1.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR