Glas Javnosti

JUVENTUS DOVODI JOŠ DVA SRBINA: Vlahoviću stiže pojačanje iz reprezentacije

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Na spisku kandidata da u budućnosti obuku crno-beli dres, nalaze se i dvojica srpski internacionalaca. Naime, već duže se govori da je Juventus zainteresovan da dovede jednog od najboljih fudbalera Lacija, Sergeja Milinković-Savića.

Čak je i "Gazeta delo Sport" pisala da je srpski fudbalera pregovarao oko ličnih uslova u Torinu, te da bi Lacio trebalo da na ime posla plati oko 70 miliona evra, međutim, posao je i dalje daleko od dogovorenog. Takođe, pomenuti list donosi informacije o još jednom Srbinu koji je želja crno-belih, a reč je o Filipu Kostiću.



Najbolji fudbaler za ovu sezonu Lige Evrope viđen je kao levo krilo u formaciji sa trojicom štopera, te bi trebalo da nasledi Aleksa Sandra, koji u poslednje vreme kuburi sa formom. Kostić je ove sezone postigao sedam golova i 15 puta je asistirao, a u Torinu žele da iskoriste činjenicu da mu ističe ugovor za godinu dana, te će i cena zbog toga biti niža.

Du?an-Vlahovi?.jpg
foto:Jutjub Printskrin

Ovo nije prvi put da se Kostić dovodi u vezu sa nekim od klubova iz Italije, pošto je prošlog leta bio velika želja Intera i Lacija, ali je tada njegov Ajntraht iz Frankfurta odlučio da odbije prodaju.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR