Glas Javnosti

IMAMO PLAN ZA ZVEZDU! Trener Nišlija samouveren: Verujemo u pozitivan rezultat, dobro smo se pripremili

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je danas da je Crvena zvezda favorit u predstojećem meču Super lige Srbije, ali je dodao da njegova ekipa ima "plan" za taj duel i da veruje da može doći do pozitivnog rezultata.

- Oni su favoriti, ali mi imamo plan i verujemo da na našem stadionu možemo doći do pozitivnog rezultata - rekao je Batak, prenosi klub.

Fudbaleri Radničkog dočekuju sutra ekipu Crvene zvezde, u utakmici 29. kola Super lige Srbije.

- Zvezda se bori za titulu i ovde dolazi sa imperativom pobede. Ne treba puno trošiti reči o kvalitetima našeg protivnika. Samo ću reći da su njihove igre na medjunarodnoj sceni sve pokazale i da nam u goste dolazi ozbiljan evropski tim. Oni imaju po dvojicu kvalitetnih igrača na svakoj poziciji i nas ne opterećuju ovi naslovi da će biti oslabljeni ako im ne bude branio Borjan. Kad god ga je menjao Popović, to je činio na visokom nivou - rekao je Batak.


Batak je naveo da se njegova ekipa dobro spremila tokom reprezentativne pauze i da su gotovo svi igrači zalečili povrede.

- Jedini problem je povreda kapitena Pejovića koju je zaradio pre dve nedelje u Kragujevcu. Naš medicinski tim čini sve da ga osposobi za igru, ali videćemo kako će se razvijati situacija. Ostali su spremni - rekao je on.


Batak je istakao da ne želi da se osvrće na prethodne dve utakmice jer, kako je naveo, igranje protiv Zvezde u Beogradu i u Nišu je potpuno drugačija priča.

- Drugačija je priprema, drugačija je i taktika. Naš osnovni cilj na ovoj utakmici treba da bude da im ne dozvolimo da nam prave veliki pritisak na našoj polovini, da ih što više udaljimo od gola i ukoliko u tome uspemo, imaćemo čemu da se nadamo - rekao je Batak.


- Ovo je samo još jedan meč u nizu i krajnji ishod, ma kakav god bio, neće ništa promeniti u našem glavnom cilju u sezoni, a to je da budemo četvrti i nakon poslednjeg 37. kola - zaključio je trener Radničkog.

Utakmica se igra sutra od 16.15 na stadionu Čair.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR