Glas Javnosti

CRNOGORCI HOĆE DA PUKNU OD MUKE: Naša deca dočekuju SRPSKU reprezentaciju! PAKAO! (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Srdačan doček koji su brojni mališani iz Crne Gore priredili fudbalerima Srbije izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama.

Nekim Crnogorcima zasmetalo je što su srpski fudbaleri idoli mladima u Crnoj Gori.

Fudbalska reprezentacija Srbije igra večeras od 20.45 u Podgorici protiv Crne Gore u okviru drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024, a susret je imao divnu uvertiru. Delegacije dva Saveza sastale su se i u prijateljskom tonu su najavili balkanski derbi, selektor Dragan Stojković se šalio na konferenciji za medije na račun Dejana Savićevića, a naši fudbaleri su dočekani kao najveće fudbalske zvezde.



Upravo to poslednje je nekima u Crnoj Gori zasmetalo, tako da je snimak na kome deca dočekuju fudbalere Srbije i traže od njih da se fotografišu postao tema bespotrebne rasprave na društvenim mrežama, prenosi Mondo.

"Pogledajte ovu tugu. Naša deca od 11 godina dočekuju srpsku reprezentaciju... Pakao, šta nam se dešava sa društvom!", glasio je jedan od tvitova koji je izazvao polemiku u kojoj su zastupljene dve strane - jedna koja brani deci da navija za Srbiju, a druga koja uzalud objašnjava da su to "samo deca".

Više stotina klinaca želelo je da vidi Vlahovića, Tadića, Mitrovića, a čini se da su se posebno obradovali i Vanji Milinković-Saviću koji je veliku popularnost stekao tokom Svetskog prvenstva u Kataru.

Sve u svemu, lepo je videti da fudbaleri Srbije imaju podršku i da bez obzira na brojne obaveze ipak nađu vremena za najmlađe navijače, ipak je to poenta fudbala...

Glas javnostiKurir 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR