Glas Javnosti

RUTINSKI! SRBIJA PRESLIŠALA LITVANIJU PRED 25.000 NAVIJAČA: Tadić plesao, Samardžić debitovao, sledeća je Crna Gora! (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Rutinski! Srbija je odlično počela kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. "Orlovi" su u Beogradu pobedili Litvaniju sa 2:0 (1:0) pred 25.000 gledalaca na stadionu "Rajko Mitić".

Ozbiljno su shvatili fudbaleri Srbije reči Dragana Stojkovića da nema opuštanja i da je svaki meč jedno finale.

Od početka je igra Srbije delovalo dobro, a slabije izdanje u poslednjih 15-tak minuta utakmice nije pokvarilo utisak.

Od prvog minuta krenuli smo ofanzivno ka golu rivala. Bilo je pitanje momenta kada ćemo "otvoriti" rivala. Tadić je bio izuzetan ceo meč. Dirigovao je igrom "povezivao" saigrače sa golom rivala...


U 15. minutu sjajno je prošao po desnoj strani Filip Kostić, uputio odličan centaršut, a na pravom mestu se našao Tadić i pogodio gol Litvanaca.

Imali smo nekoliko prilika u prvom delu i za 2:0, ali smo do drugog gola došli u nastavku meču. Tada je Vlahović iskoristio odlično dodavanje Tadića.

Do kraja meča pala je koncentracija "orlovima", pa su Litvanci imali dve dobre prilike, ali je Milinković-Savić sjajno branio.


Defanziva će morati da bude bolja, a nadamo se da će i napad biti ubojitiji kako kvalifikacije budu odmicale, ali imamo razloga za optimizam.

Naredni meč Srbija igra u ponedeljak protiv Crne Gore u Podgorici. Podećamo, Crna Gora je nešto ranije pobedila Bugarsku sa 1:0.

Glas javnosti/Kurir

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR