Glas Javnosti

ĆAVI: Ter Štegen je najbolji golman na svetu

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Barselona ima najboljeg golmana na svetu i sigurnost koju Mark Andre ter Štegen uliva ostatku ekipe je impresivna, tvrdi trener Katalonaca Ćavi Ernandez.

Šef stručnog štaba lidera na tabeli LA lige je to izjavio najavljujući utakmicu 31. kola Primere protiv Rajo Valjekana koja se igra u sredu od 22.00 časa (TV Arena 3 Premium), a na kojoj će nemački čuvar mreže pokušati 24. put ove sezone da ostane nesavladan.


"Znam ga vrlo dobro, jer smo nekada igrali zajedno, a sada sarađujemo kao trener i igrač. On je posvećen radu, vrlo je metodičan i u ovom trentuku je najbolji goman na svetu. U to nemam dilemu. Njegova sigurnost i stablnost nam mnogo znače i on u našem sistemu igre ima veoma bitno mesto", rekao je Ćavi, a zatim se dotakao i meča protiv valjekana:

"Verovatno će to zvučati kao kliše, ali nama je utakmica protiv Rajo Valjekana veoma važna. Pobeda bi nam donela mnogo jer smo veoma blizu osvajanja šampionske titule. Upravo zbog toga moramo da budemo oprezni i koncentrisani, a sa Ter Štegenom na golu sve će to biti mnogo lakše".

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR