Glas Javnosti

BALOTELI: Ja sam krivac što Mesi i Ronaldo imaju 12 Zlatnih llopti

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Mario Baloteli, italijanski fudbaler, istakao je da je on isključivi krivac što su 12 Zlatnih lopti za najboljeg igrača sveta osvojili Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo.

Baloteli je tokom karijere imao velikih problema sa ponašanjem, zbog čega mnogi smatraju da nikada nije dosegao visine koje se sa svojim talentom mogao.


„Nisam se trudio dovoljno i to je doprinelo tome da Mesi i Ronaldo zajedno osvoje 12 Zlatnih lopti koje se svake godine dodeljuju najboljim igračima sveta. Moj menadžer Mino Rajola, koji je umro prošle godine, uvek mi je govorio istu stvar: ‘Ako Mesi i Kristijano Ronaldo imaju toliko trofeja, ti si kriv’. Bio je u pravu, prečesto sam igrao sa samo 20 posto svojih mogućnosti“, rekao je Baloteli, koji je trenutno član švajcarskog Siona.

Odlični napadač još uvek misli da može da izbori mesto u italijanskoj reprezentaciji.

„Kada nosim dres reprezentacije, osećaj je neverovatan. Uvek sam se slagao sa selektorom Robertom Manćinijem, nije istina da smo se posvađali u Sitiju. I dalje mislim da mogu da igram za nacionalni tim“, rekao je bivši igrač Intera, Milana, Liverpula i Mančester sitija.

Baloteli je za italijansku reprezentaciju odigrao 36 utakmica i postigao 14 golova. Posljednji put za nacionalni tim istrčao je na teren 2018. godine, a šest godina ranije bio je finalista Evropskog prvenstva.


Tokom karijere osvojio je trofeje s Milanom, uključujući titulu u Seriji A i Ligu šampiona, a sa Sitijem je bio prvak Premijer lige i osvajač FA kupa.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR