Glas Javnosti

BILI SU BOLJI OD NAS! Stanojević iznenadio izjavom: Srećni smo zbog rezultata (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je TSC dominirao u današnjoj utakmici u Humskoj i istakao da mora da bude zadovoljan pobedom svoje ekipe.

"TSC je igrao odlično danas. Bili su bolji od nas u tom periodu igre kad smo postizali golove. Svesni smo toga, naravno. Odlična ekipa koja igra dosta dobro, tako da moramo biti srećni i zadovoljni što smo uspeli da pobedimo", rekao je Stanojević za Arenu sport posle utakmice.

"Mislim da nismo imali problema, da su nam nisu stvarali neke šanse, ali dominirali su i bili bolji u većem delu igre. Ali, čestitam mojim igračima na 25 pobeda u 29 utakmica, nije lako pobeđivati, posebno ovako kvalitetne rivale", dodao je trener crno-belih.


Utakmica u Humskoj kasnila je nekoliko minuta pošto sudijska trojka nije imala audio komunikaciju sa VAR sobom. Problem nije rešen, pa je meč počeo a da sudija Marko Ivković nije imao pomoć video tehnologije.


"Nije radio VAR. Nikome nije u interesu da ne radi VAR iz hiljadu razloga. Mi nismo hteli iz respekta prema protivniku da pravimo probleme. Želeli smo da igramo", rekao je Stanojević.

Trener TSC-a Žarko Lazetić čestitao je Partizanu na pobedi

"Bili smo dobri u posedu. U prvih 25 minuta napravili smo tri šanse. Partizan teško prima golove, teško im je napraviti šanse, a mi smo napravili tri i nismo uspeli da damo gol. Primili smo golove iz prekida i na tome moramo da poradimo i da se spremimo za dalje", rekao je Lazetić.


"Nama je prvi cilj bio ulazak u plej-of, u ovom kolu smo to matematički ostvarili i zadovoljni smo zbog toga", dodao je on.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR