Glas Javnosti

OPET TAJ VAR: Partizan savladao TSC u Humskoj, novi skandal bacio mrlju na utakmicu - gostima nije sviran ČIST PENAL? (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbaleri Partizana pobedili su TSC rezultatom 2:0 u debiju 29. kola Super lige i tako se vratio na prvo mesto, barem dok svoj meč ne završi večiti rival.

Strelac oba pogotka za crno-bele bio je Slobodan Urošević u prvom poluvremenu, a drugo je počelo jakom olujom koja je pogodila Beograd, a nije ni zaobišla ni Humsku.

Levi bek Partizana je najpre u 11. minutu "probušio" golmana Filipovića nakon kombinacije iz slobodnog udarca. Njegov šut sa ivice kaznenog prostora bio je snažan i precizan, a na semaforu je pisalo "1:0", iako je TSC od starta utakmice bio agresivan na polovini rivala.



Drugi pogodak je Urošević postigao udarcem glavom nakon centaršuta Natha iz slobodnog udarca, a prvi deo igre završen je spornom situacijom u kaznenom prostoru Partizana kada je lopta pogodila Jevtovića i otišla u korner.


Gosti su tražili jedanaesterac, međutim sudija Ivković nije reagovao, kao ni arbitri iz VAR sobe.
Na snimku se i vidi kako lopta pogađa vezistu crno-belih u ruku (jedino je dilema da li je prethodno udarila u nogu), ali se pištaljka glavnog sudije Marka Ivkovića nije čula - uprkos tome što su igrači TSC-a širili ruke u tom 42. minutu.

Na poluvremenu je snažna oluja pogodila glavni grad, a drugih 45 minuta nije bilo ni približno zanimljivo koliko i prvo.



Partizan je na kraju osvojio nova tri boda u trci za titulu i tako preuzeo prvo mesto od Crvene zvezde koja tek treba da odigra svoj meč 29. kola, piše Kurir.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR