Glas Javnosti

BIĆE JURIŠA SA SVIH STRANA! Stanojević: Odlučujemo sami o svemu

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je na konferenciji za medije pred 166. večiti derbi na stadionu Rajko Mitić u nedelju od 18 časova da ta utakmica srpskog fudbala može mnogo toga da odluči.

”Prvo moram da kažem da sam ponosan sam na svoje igrače i klub. Pre nego što je počelo prvenstvo, koliko je ljudi verovalo da ćemo ostati do kraja u trci za titulu. Čeka nas jedan dobar, zanimljiv derbi koji može da odlučuje i koji znači nešto i ima takmičarski duh.”

Partizan ima pet bodova više pred meč na stadionu Rajko Mitić.

”Zadovoljni smo da odlučujemo sami o svemu. Nama je +5 ili +2 isto, nije isto ako se izgubi ali je slična stvar. Mi smo 11. liga u Evropi i nije lako pobeđivati. Nama će mnogo značiti da pobedimo i da dođemo u situaciju da budemo korak bliži tituli. Nećemo kalkulisati u tom pravcu jer mislim da nam to ništa ne donosi. Kakav će biti derbi to niko ne zna.”

Kako očekujete da će igrati Crvena zvezda?

”Sigurno očekujem juriš od njih, biće pun stadion i lepa atmosfera, očekujete i naš juriš tako da će biti juriš sa svih strana. Zvezda je pokazala u prethodnom periodu da igra na različite načine, u različitim sistemima. Svaki taj sistem nosi dobre i loše stvari. Mi smo ekipa koja se dobro prilagođava na različite sisteme, spremni smo na sve. Očekujemo i da izađu u rombu, i 4-3-3 i 4-2-3-1, ne verujem da će igrati sa tri igrača pozadi.”

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR