Glas Javnosti

Stariji muškarac nastradao u požaru u Skoplju

Makedonija
Autor: Glas javnosti

Jedan 76-godišnji muškarac izgubio je danas život u požaru koji je izbio u stanu na šestom spratu u zgradi u naselju Aerodrom u Skoplju.

Telo preminule osobe, prema rečima komandanta skopske vatrogasne jedinice Zvonka Tomevskog, vatrogasci su pronašli prilikom raščišćavanja izgorelog stana.


„Imali smo dojavu o požaru u stambenoj zgradi u ulici ‘Pandil Šiškov’ na šestom spratu, požar je već bio u razvijenoj fazi, postojala je opasnost od zahvati više spratove. Brzom intervencijom sprečeno je širenje požara i na druge stanove. U samoj dojavi o požaru bila je informacija da se u stanu nalazi nepokretna starija osoba. Prilikom raščišćavanja objekta pronađena je jedna preminula starija osoba“, rekao je Tomevski za lokalane medije.

Dojava o požaru u stanu u višespratnici u naselju Aerodrom dobiljena je jutros u 6.35, posle čega je intervenisalo sedam vatrogasnih vozila i 15 vatrogasaca.

Da je u izgorelom stanu, koji se nalazi na šestom spratu zgrade, pronađeno beživotno telo 76-godišnjaka potvrdila je i skopska policija.


„Jutros oko 6.40 Sektor unutrašnjih poslova Skoplje primilo je dojavu o požaru u stanu u zgradi u ulici ‘Pandil Šiškov’ u Skoplju. Požar je ugasila Vatrogasna brigada, a u stanu je pronađen mrtav G.B. (76). Preduzimaju se mere da se slučaj rasvetli“, piše u polcijskom saopštenju.Glas javnosti/N01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR