Glas Javnosti

PREDAO SE UBICA RUKOMETAŠA: U Skoplju stanje ŠOKA, cure neverovatni detalji istrage ubistva! (VIDEO)

Makedonija
Autor: Glas javnosti

Prvoosumnjičeni za ubistvo hrvatskog rukometaša Denisa Tota predao se noćas policiji u Skoplju.

Angel Georgievski, prvooosumnjičeni za ubistvo hrvatskog rukometaša koje je potreslo region, predao se rano jutros u Skoplju, saopšptilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije.

Prethodno je uhapšena Klementina Letkovska, devojka koja je najviše udarala onesvešćenog Tota. Druga dvojica saučesnika sada su takođe uhapšeni.

Navodno mu je upravo Letkovska zadala neke od najžešćih udaraca. Iz snimka proizlazi da su Tota mlatile tri osobe, među kojima i Letkovska, te da je jedini priseban bio muškarac obučen u bele pantoalone. On je pokušavao pomoći rukometašu. Na snimcima nadzornih kamera se vidi kako Tot kao pokošen pada na asfalt a troje ljudi ga tuče dok ni ne pokušava da se odbrani.

Makedonski ministar privrede Krešnik Bekteši potvrdio je da klub ispred kog je Denis ubijen nije imao dozvolu za rad.


Kasnije se pojavila informacija kako su Klementina Letkovska i jedan od napadača pokušali da pomognu Denisu, ali su pobegli s mesta događaja kada su shvatili da je u nesvesti. Letkovska je navodno od ranije poznavala ubijenog Denisa Tota.

Kontroverze oko ubistva 27-godišnjeg Tota ne prestaju jer prvo je javljeno da je mladić umro od srčanog udara, da bi se kasnije klopko pokušaja laži odmotalo i izašla prava istina na videlo.

Makedonska policija objavila je pre tri dana saopštenje u kojem tvrdi da je hrvatski rukometaš Denis Tot ipak preminuo od posledica fizičkog sukoba i zadobijenog udarca. Završetkom obdukcije pokazalo se da je Tot zbog udarca u glavu dobio teško oštećenje mozga. Odmah su uhapšene dve osobe, a za trećom se tragalo. Ta treća osoba je upravo Georgievski koji se danas predao.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR