Glas Javnosti

SVE MISTERIJE NESTANKA Rijaliti zvezde nema nigde, vremena sve manje

Hrvatska
Autor: Glas javnosti

Marijana Seifert, bivša pobednicom "Velikog brata", nestala je u utorak, ali zasad nema informacija o tome šta se dogodilo.

Ona je nestala u noći između utorka i srede, nakon što se udaljila iz stana na zagrebačkoj Savici u kojem živi sa mužem Karlom Seifertom.


U trenutku nestanka imala je na sebi kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, helanke crne boje s belo-crvenom crtom i svetle patike, navela je zagrebačka policija. Veliki broj ekipa učestvuje u potrazi za Marijanom, a vršila se pretraga, kako kopnenog, tako i korita reke Save.

Potraga za Marijanom odvijala se putem dronova, a bili su uključeni i policijski ronioci, ali i vatrogasci, a prema nezvaničnim informacijama, njena torbica pronađena je na mostu u Zagrebu, navodi Nova S. Zasad nisu pronađeni tragovi koji bi mogli da ukažu na to šta se dogodila i pod kojim je okolnostima Marijana nestala.

- Prijavio sam njen nestanak policiji. Ne mogu govoriti o okolnostima, ne znam ih ni ja - kratko je rekao Seifert za 24sata.hr.


Nakon njega, oglasila se i Marijanina sestra Maja Kovačević.

- Pre nekoliko dana sam se vratila iz Beograda. Sa Marijanom se nisam čula. Isuse Bože. Noge su mi se odsekle. Ne znam ništa o njenom nestanku - rekla je ona.

Sa druge strane, Marijini roditelji su se poslednji put s njom videli za katolički Uskrs, kada su je posetili u Zagrebu.


Zasad nema nikakvih tragova koji bi mogli da objasne pod kojim je okolnostima Marijana nestala.

Marijana je postala poznata kada je u rijalitiju Veliki brat, pre nekoliko godina, prevarila svog tadašnjeg muža sa Nikolom Nemeševićem Nemešom.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR