Glas Javnosti

PO ČEMU SE JOŠ RAZLIKUJU VLAST I OPOZICIJA: Evo kako su biranim rečima zahvalili biračima

Politika
Autor: Glas javnosti

Zahvaljujući se građanima koji su za njih glasali na izborima, predstavnici lokalne vlasti u Leskovcu su u prvi plan istakli poverenje i podršku, a iz opozicije su zahvalili biračima, pre svega, na hrabrosti i prkosu.

Izlaznost birača u Leskovcu na upravo održanim izborima bila je 63 posto, što je potvrđeno u Gradskoj izbornoj komisiji.

Ipak, konačni rezultati lokalnih izbora se još uvek ne saopštavaju, a kako nezvanično saznajemo, naprednjaci ipak imaju apsolutnu većinu za formiranje vlasti. Izvor iz GIK-a  navodi da je lista “Aleksandar Vučić – Leskovac ne sme da stane” osvojila 39 od 75 mandata u lokalnom parlamentu, što je 49,8 odsto glasova.

Na drugom mestu je, sa 13, 69 odsto glasova i 10 odborničkih mandata, “Narodni pokret Srbije Leskovac – Miroslav Aleksić – Za Leskovac ZAJEDNO – dr Nenad Zdravković”.

Deset mandata imaće i koalicija Socijalističke pratije Srbije i Jedinstvene Srbije sa 13,8% osvojenih glasova. Sledeća je, sa 11, 7 odsto osvojenih glasova i 9 mandata u lokalnom parlamentu,   lista  “Svi za jednog, jedan za sve – dr Aleksandar Rangelov” – 9 mandata (11,73%). Demokratska stranka,  SrCe i Stranka slobode i pravde imaće u lokalnom parlamentu 3 mandata sa 4,2% osvojenih glasova građana.

Ulazak u lokalni parlament, sa po 2 mandata i po 3 odsto glasova agrađana, obezbedili su i “Nada za Leskovac (Novi DSS – POKS)” i “Srpska stranka Zavetnici – Srpski pokret Dveri“ .

A evo kako su pojedini učesnici izbora zahvalili svojim  biračima:

GORAN CVETANOVIĆ – SNS:

Svim našim uvaženim sugrađanima zahvaljujem na poverenju i podršci koju su nam pružili na juče održanim izborima.

Obratili smo vam se predstavljem konkretnih rezultata i programom za nastavak razvoja i prosperiteta Leskovca i Srbije. Imali smo poverenje u vas da ćete napraviti pravi izbor i vi ste nam to poverenje vratili.

Ponosni smo i srećni zbog pobede, a ona pre svega znači odgovornost. Zato nastavljamo da zajedno gradimo Leskovac i Srbiju, nastavljamo da radimo još snažnije, za sve vas dragi sugrađani, za budućnost. Leskovac ne sme da stane. Srbija ne sme da stane.

ZA LESKOVAC ZAJEDNO:

Dragi naši, prijateljice i prijatelji, građanke i građani Leskovca i okoline, želimo da Vam izrazimo veliku zahvalnost na hrabrosti i prkosu koji ste pokazali, u ovim teškim, komplikovanim i ponižavajuće bolnim trenucima istorije naše zemlje, i datom nam glasu (odbijajući pritom primamljive poklone vladajuće bande, plaćene naravno našim parama)!

Budite sigurni da ste uradili pravu stvar, da ste pružili podršku ljudima koji će se iskreno i do kraja boriti za Vaša prava, za bolji život, za pravdu, za stavljanje na pravo mesto svih lopova, manipulatora, prevaranata!

Kao i do sada dostojno ćemo zastupati sve pokradene, ponižene, prevarene, i boriti se svim raspoloživim sredstvima za bolji Leskovac i bolju Srbiju!

Sve bolji rezultati na izborima su potvrda da smo na pravom putu! Veliko hvala još jednom, idemo dalje, do pobede!!!

Glas javnosti/Rešetka

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR